1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Затриманого за літургію чорногорського монаха відпустили під домашній арешт

Затриманого за літургію чорногорського монаха відпустили під домашній арешт

Архімандрит Хризостом (Нешич), настоятель чорногорського монастиря Режевичі розповів, що ієромонаха Ілію, заарештованого напередодні за звершення літургії в карантин, відпустили під домашній арешт. Про це повідомляє Телеграм-канал «Чорногорія: пряма лінія».

«Сьогодні брата Іллю відпустили, але забрали документи. Він буде жити в монастирі і чекати суду. Спаси Господи за молитви і за братерсько-сестринську любов. Сподіваємося у Бога, що все буде добре», – сказав священик.

У монастирі продовжують молитися «за всіх людей, і молитися за тих, які хворіють і лікують».

Отець Хризостом нагадав, що, якщо людина «віддала своє життя за Христа Господа і за любов до ближнього – це справа наша, християнська. А якщо боятися кожної хвороби, кожного страждання, не віддавати душу свою за ближніх своїх – не можна так ні думати, ні жити. Треба боятися Бога більше, і більше любити Бога, і не боятися коронавірусу. І так, і так людина помре. І дуже важливо, як жила і навіщо померла».

“Брати і сестри! Любіть Бога, моліться Богу, і моліться за недужих, які віддають свою душу за ближніх своїх. Сподіваємося, що все буде добре, віримо в Господа нашого, любимо вас, благословляємо вас і вітаємо вас словами: Христос Воскрес!», – підсумував отець Хризостом.

Попередній запис
В Офісі Президента обговорюють заборону святкування Пасхи, – Телеграм
Наступний запис
Православні отримають Благодатний вогонь: влада Ізраїлю дозволила провести церемонію

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее