1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Епіфаній та представники Мінкульту обговорили реєстрацію статутів ПЦУ

Епіфаній та представники Мінкульту обговорили реєстрацію статутів ПЦУ

8 квітня 2019 року глава ПЦУ зустрівся з Міністром культури України Євгеном Нищуком і висловив надію, що «спільними зусиллями ми зможемо зберегти європейський курс, який був намічений після Революції Гідності», передає прес-служба ПЦУ.

На зустрічі також були присутні ректор Київської православної богословської академії «протоієрей» Олександр Трофимлюк, настоятель трапезного храму Софії Київської «протоієрей» Петро Ландвитович, перший заступник Міністра культури Світлана Фоменко, заступник Міністра культури Юрій Рибачук, директор департаменту у справах релігій та національностей Андрій Юраш і начальник відділу моніторингу діяльності та реєстрації статутів релігійних організацій Департаменту у справах релігій та національностей Іван Папаяні.

За повідомленням прес-служби ПЦУ, сторони «обговорили актуальну релігійну ситуацію в Україні і процес реєстрації статутної документації Помісної Української Православної Церкви».

«Предстоятель» новоствореної церковної структури подякував керівнику і співробітникам Мінкульту «за плідну працю» і вручив їм пам’ятні монети і книги.

 

Попередній запис
Після захоплення храму громада УПЦ в селі Піски молиться в гаражі священика
Наступний запис
Епіфаній: Ми хочемо в НАТО, тому що ворог рахується з сильними

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее