1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Епіфаній: Пишаємося, коли нас називають бандерівцями

Епіфаній: Пишаємося, коли нас називають бандерівцями

Глава ПЦУ Епіфаній Думенко заявив, що пишається, коли його і членів структури ПЦУ називають бандерівцями. Про це він заявив під час відвідин Львівського національного аграрного університету, – повідомляє офіційний сайт ПЦУ.

«Серед випускників університету варто відзначити і згадати генія українського національного і націотворчого духу Степана Бандеру. Він є славним випускником саме вашого університету, – повідомив Епіфаній. – І коли нас називають бандерівцями, то ми цим пишаємося».

Епіфаній повідомив, що вважає за честь називатися бандерівцем, а також має намір продовжувати все те, що намітив для нащадків героїчний вождь ОУН і його послідовники: «Для деяких таке найменування є лайливим, але для нас це честь. Тому що наша земля породила таких славних героїв, які колись казали, що прийде час і один буде говорити «Слава Україні!», а мільйони відповідати – «Героям Слава!». Ми з вами дочекалися цього часу, тому повинні радіти, що є спадкоємцями наших героїв і маємо можливість усвідомити і продовжувати те, що вони намітили».

Також глава ПЦУ висловив студентам і викладачам університету надію, що їхній ВУЗ матиме славне майбутнє, а також показав їм свій Томос про автокефалію.

Попередній запис
Епіфаній практично не спілкується з Порошенком
Наступний запис
На Romfea вийшла розгромна для Вселенського Патріарха стаття про «псевдоавтокефалію» ПЦУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее