1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Епіфаній Думенко поговорив про майбутню долю України з Мариною Порошенко

Епіфаній Думенко поговорив про майбутню долю України з Мариною Порошенко

17 квітня 2019 року дружина Президента Марина Порошенко зустрілася з «митрополитом» Епіфанієм Думенком. Під час зустрічі йшлося про долю України, пише прес-служба глави держави.

Глава ПЦУ заявив, що «необхідно зберегти свободу і цілісність України, щоб мати майбутнє. Адже без вільної і цілісної держави в українського народу немає майбутнього».

Він зазначив, що українці повинні цінувати те, чого зараз досягла країна. «Вдалося настільки локалізувати цю рану на Сході України, що суспільство не відчуває війну, яка там іде. Люди не усвідомлюють, що можуть втратити свободу, за яку наше суспільство заплатило кров’ю героїв Небесної Сотні Майдану під час Революції Гідності», – переконаний Думенко.

Він розповів дружині Президента, що молиться за те, щоб майбутній тур виборів пройшов чесно, прозоро і кожен зміг зробити свій вільний вибір.

«Будемо вірити в краще і молитися Богу, щоб перемогла Україна», – зазначила Марина Порошенко.

Як повідомлялось, раніше глава ПЦУ на прес-конференції у Львові заявляв, що його структура не агітує за Порошенка, а сам він виступає за чесні вибори, і спростував слова заступника голови Верховної Ради Оксани Сироїд про те, що в ПЦУ надходять дзвінки з Адміністрації Президента з вказівками агітувати за Петра Порошенка.

Попередній запис
ОФІЦІЙНО: У Чернівецькій єпархії жодна з громад УПЦ не ліквідовувалась
Наступний запис
На Закарпатті актив ПЦУ виселяє настоятеля захопленого храму УПЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее