1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Екуменічна активістка опублікувала фейк про «напад міліції» у Білорусі

Екуменічна активістка опублікувала фейк про «напад міліції» у Білорусі

Так мило й потішно, коли екуменічна активістка з православного середовища Наталія Василевич кинула гасло про те, що православні проти фальсифікацій, намагаючись втягнути православних вірян у протести, і при цьому публікує відверті фейки заради того, щоб епатувати читачів і в них щоб було бажання піти протестувати…

Ось вона розповідає жахи-жахи про те, як жінці приставили пістолет і стали вимагати показати документи, били… а на другій картинці повідомленні прес-служби МВС Білорусі, котре згадало про цей фейк і не тільки розповіло, як було діло, але й показало відео для наочності.

«Насправді жодних «пістолетів» та «побили» не було. Об’єктивно справа була так. Сьогодні, 12 серпня, біля 19.40 на проспекті Дзержинського у Мінську працівники ДАІ намагались зупинити машину «Ніссан» для перевірки документів. За кермом була 38-річна водій, котра проігнорувала неодноразові вимоги про зупинку. Міліціонери почали переслідувати автомобіль, поки він не зупинився. Вже під час перевірки документів жінка затиснула руку працівника віконним склом та почала рух. У підсумку водій та пасажир машини доставлені у Московське РУВС для з’ясування. Жінка притягнута до адміністративної відповідальності за невиконання вимоги про зупинення авто», прокоментували в МВС.

Так що там про православних, котрі проти фальсифікацій, а, пані Василевич? Я так зрозумів, що за фейки у вас не прийнято вибачатись.

Фейсбук

Попередній запис
З білорусами Фанар вже не церемониться, – Правблог
Наступний запис
«Християни всіх конфесій проти свавілля влади» зібрали на ході в Мінську 100 осіб

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее