1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Екс-нардеп вимагає пояснень від Епіфанія щодо провокативних дій його клірика в Нових Санжарах

Екс-нардеп вимагає пояснень від Епіфанія щодо провокативних дій його клірика в Нових Санжарах

Екс-депутат Верховної Ради України Ігор Мосійчук звернувся до очільника ПЦУ Епіфанія Думенка з вимогою публічно пояснити та висловити своє ставлення до поведінки одного з кліриків цієї організації, котрий підбурював людей до «антивірусних» протестів у Нових Санжарах. Про це Мосійчук написав у себе на Facebook.

«Як з’ясувалося, одним з підбурювачів акції по недопущенню евакуйованих з Уханя українців в Нові Санжари був священник ПЦУ, настоятель храму Преображення Господнього ПЦУ в Нових Санжарах Дмитро Педина.

Заперечуючи норми християнської моралі, Педина назвав евакуйованих українців депортованими і закликав до протистояння та ганебних дій по відношенню до своїх співвітчизників. Це не по-християнські і аморально!

Спроба замовчати ганебну поведінку Дмитра Педини такий самий аморальний так і ганебний вчинок, як і напад на автобуси з евакуйованими українцями, а тому очікуємо на реакцію ПЦУ!», – зазначив Мосійчук.

Нагадаємо, у день прибуття евакуйованих українців з Китаю паства патріотичних конфесій співала молебні, щоб відлякнути літак.

Попередній запис
Прес-секретар «єпархії» Симеона Шостацького неадекватно відреагував на новини єпархії УПЦ
Наступний запис
Відмова приїхати в Амман не означає «визнання ПЦУ», – ЗМІ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее