1. Головна
  2. /
  3. Курйози
  4. /
  5. Драбинкові не сподобалось викриття наклепу на священика УПЦ з с. Морозівка

Драбинкові не сподобалось викриття наклепу на священика УПЦ з с. Морозівка

«Ієрарх» ПЦУ, екс-митрополит УПЦ Олександр Драбинко болісно відреагував на те, що настоятель громади УПЦ села Морозівка Київської області спростував наклеп на свою адресу. Зокрема, Драбинкові не сподобалось, що відголоски цього скандалу потрапили у відео огляд, котрий він розмістив на своїй сторінці у Facebook у супроводі сумного допису.

“Яка все таки ницість і убогість засобів, якими діє пропагандистська машина Московського патріархату в Україні! Скільки злоби, блюзнірства, образ і зневаги до українців, які лиш хочуть одного – свого людського і конституційного права – мати свою Православну Українську Церкву і молитися в ній своєю мовою. Замість цього – глузування… Глузування зі святого… їдять український хліб і глумляться над Матір’ю, яка їх годує… вершина цинізму”, – поділився розпачом Драбинко.

Нагадаємо, йдеться про те, що настоятель та громада УПЦ с. Морозівка на Київщині оголошували минулого року про перехід у «єпархію» ПЦУ Драбинка, однак згодом покаялись та повернулись в канонічну Церкву. Оскільки в «єпархії» екс-митрополита УПЦ залишається тільки один храм в столиці, Драбинко, вочевидь, не полишив спроби повернути собі хоч цей приход.

Перед недавнім візитом Олександра Драбинка у Морозівку (названу в матеріалі «Релігійної правди» чомусь Березівкою), нагадаємо, у ЗМІ розповсюджували фейкове звинувачення у бік священика приходу – військового волонтера – що він нібито відмовився служити панахиду на могилі загиблого в АТО односельчанина.

Попередній запис
Богородиця підтримує Константинополь у боротьбі з невдячною РПЦ, – ієрарх Фанару
Наступний запис
Грецький юрист пропонує західні єпархії УПЦ Фанару

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее