1. Головна
  2. /
  3. Курйози
  4. /
  5. Дедюхін образився на Зеленського за Томос

Дедюхін образився на Зеленського за Томос

«Священик» ПЦУ Олександр Дедюхін, відомий своєю відданістю Петру Порошенку, опублікував у Facebook звернення до кандидата в Президенти України Володимира Зеленського. Дедюхін, звертаючись до опонента на «ти», зажадав вибачень перед «мільйонами православних України» за те, що той назвав Томос термосом. На вибачення «священик» надав йому 24 години.

«Без проблем завжди можу задати запитання Президенту України Петру Порошенку, – повідомляє Дедюхін. – Зараз у мене інше питання до іншого кандидата в президенти, Володимира Зеленського. Ти, коли образив почуття віруючих мусульман, перед ними вибачався. Чи вистачить в тебе духу вибачитися перед мільйонами православних України, в яких оцей Томос ти посмів назвати термосом?! І чи готовий ти взагалі відповісти на це моє запитання?».

У текстовій публікації Фейсбук клірик ПЦУ повідомив, що «Зевперся на територію Церкви і потоптався брудними лапами за вікових сподіваннях віруючих українців». Також Дедюхін заявив, що вважає Зеленського нікчемою і зневажає його за «відсутність почуття гумору. За тупість. І за багато іншого». На запитання шанувальників, чому він називає кандидата в Президенти на «ти», Дедюхін повідомив: «Да я з Богом на “ти”, а вже про третьорядного фіґляра годі й казати».

Нагадаємо, після першого туру виборів Дедюхін повідомив: «Зараз 40/60 на користь Зеленського, але ми переможемо». Також він заявив, що «найголовнішою помилкою Порошенка було те, що він зупинив війну занадто далеко» і «95 квартал не накрило ні мінами, ні “Градами”».

Попередній запис
В’ячеслава Кириленка налякало засідання Синоду УПЦ та президентські вибори
Наступний запис
Політтехнолог Зеленського: у Церкві не повинно бути маніпуляцій та рейдерства

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее