1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Дедюхін згадав про Христа

Дедюхін згадав про Христа

Протоієрей ПЦУ Олександр Дедюхін, коментуючи останнє рішення суду Києва, згідно з яким призупиняється примусове перейменування УПЦ, заявив: «Христос – це правда, і коли ми проповідуємо, все приходить у потрібне русло. Рано чи пізно все буде називатись своїми іменами». Про це повідомляють enovosty.com/news.

«Чимало громад, котрі, як і раніше, належать УПЦ МП і хотіли б долучитись до ПЦУ, очікують, чим це все закінчиться, як воно буде, як повернеться», – сказав Дедюхін. – Він пояснив паузу в захоплення храмів, що виникла після відходу Порошенка, так: «Церква – це, окрім духовного, ще й суспільно-політичний інститут. Чекають, як нова влада буде ставитися до церкви. Люди чекають, що їм скажуть начальники на місцях».

У цьому контексті «священик» зазначив, що замість цього «треба вчитися думати самостійно, жити самостійно, жити за Євангелієм, а не за завітами голови облдержадміністрації», та порадив «все ж таки переходити, бо ПЦУ – це канонічна церква, а УПЦ МП – неканонічна організація», котра, як оптимістично вважає скандально відомий представник розколу, «рано чи пізно загине сама по собі».

Попередній запис
До дня Хрещення Русі на каналі «NewsOne» триватиме телемарафон
Наступний запис
У СЦУ «єпископом» може бути будь-який пройдисвіт, – публіцист

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее