1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Громада УПЦ, виселена з Луцького військового госпіталя, отримала нове приміщення

Громада УПЦ, виселена з Луцького військового госпіталя, отримала нове приміщення

12 червня 2020 року стало відомо, що парафіяни релігійної громади УПЦ на честь ікони Божої Матері «Всіх скорботних радість», яку виселили в лютому 2019 року через приміщення Луцького військового госпіталю, отримали нове приміщення для здійснення богослужінь.

СПЖ поспілкувалася з членами релігійної громади, яка зараз зайнята облаштуванням майбутнього домового храму. Тепер вони молитимуться в приміщенні, котре раніше займав Свято-Воскресенський приход УПЦ.

Після того, як 4 червня 2020 року в Луцьку освятили новий Свято-Воскресенський храм цієї парафії, Волинська єпархія передала їх колишнє приміщення членам релігійної громади на честь ікони Пресвятої Богородиці «Всіх скорботних Радість».

Тепер їм уже не доведеться їздити в домовий храм, який знаходився за містом, у дворі будинку настоятеля храму протоієрея Євгенія Поліщука, де віруючі понад рік змушені були молитися за відсутністю іншого приміщення.

У найближчий тиждень священнослужитель перевезе в нове приміщення іконостас, і міська громада знову зможе збиратися в повному складі.

Попередній запис
На Афоні – пожежа
Наступний запис
ПЦУ не є церквою, а лише релігійно-політичним проектом Порошенка, – соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее