1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. «Греко-католики, крутіться з протестантами!», – український шоумен-комік Сергій Притула агітує за Томос

«Греко-католики, крутіться з протестантами!», – український шоумен-комік Сергій Притула агітує за Томос

Український шоумен-телеведучий Сергій Притула закликав усіх небайдужих до православних питань атеїстів та прихильників УПЦ КП підтримати Томос добрим словом та прикладом. Про це він написав на своїй офіційній сторінці у Facebook.

На його думку, Церква – це підприємство, тому всі свідомі українці мають внести свою лепту в Томос.

«Я закликаю молодих людей країни! Наша церква завжди була! Я зараз навіть не про свій рідний Київський патріархат. УАПЦ вам про щось каже? Ні? Так загугліть! І підтримайте Томос! Я закликаю всіх атеїстів до підтримки Помісної Церкви! Вам – все одно, ви в Господа нашого не вірите! Подивіться на Церкву, як на підприємство! Коротше, наша задача акумулювати максимум коштів Церкві у межах країни! Це супер-внутрішня інвестиція! Атеїсти, підтримайте Томос!», – пише комік.

Також Притула вважає, що православне духовенство зобов’язане вносити до літургічних записок з іменами прихожан навіть нехрещених, дорікаючи тим, хто не виконує ці вимоги. Щодо можливих нападів на лаври, то, на думку шоумена, якщо державний апарат вважатиме за потрібне убрати з обителей насельників, вони зобов’язані підкоритися.

Відповідаючи на питання та уточнення, новий експерт по Томосу заявив коментаторам, котрі нагадали про існування інших конфесій, «Греко-католики, крутіться з протестантами!».

Попередній запис
Прихильником проекту ЄПЦ в Україні виявився екс-віце-президент США Джо Байден
Наступний запис
«Перший дзвінок» Константинополю – у Німеччині єпископа-фанаріота попросили не співслужити через присутність архієреїв РПЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее