1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. В УПЦ КП продовжують «травити» депутата за симпатії до УПЦ

В УПЦ КП продовжують «травити» депутата за симпатії до УПЦ

В УПЦ КП ніяк не можуть змиритися з тим фактом, що народний депутат Анатолій Матвієнко передає задекларований храм Успіння Божої Матері у селі Брилівка на баланс сільської ради з умовою, щоб там служили священнослужителі УПЦ. Цього разу відповідний допис з’явився на сторінці колишнього працівника прес-служби «Київського патріархату» Андрія Ковальова.

Прибічник розкольників закликає депутата змінити рішення, а незгідних з такою передачею майна «допомогти» Матвієнку цей намір змінити. «… Дуже шкода! Сподіваюся, що пан Анатолій одумається! Дивно, коли народний депутат від фракції названої іменем Президента спонсорує Московський Патріархат в Україні. Друзі, давайте допоможемо пану Анатолію зробити правильний вибір. Прошу поширити!», – зухвало звертається Ковальов до однодумців.

Варто зауважити, що допис рясніє коментарями, в яких звучить маса ганебних слів в бік нардепа. Дісталося від прибічників УПЦ КП й Українській Православній Церкві, її вони називають і «церквою окупанта», і «сектою ФСБ», і «псевдо релігійним утворенням».

 

Попередній запис
«Правий сектор» закликає «допомогти» депутату передумати передавати церкву УПЦ
Наступний запис
Архієпископ Євлогій вимагає від влади Сумщини розкриття замаху на парафіянина кафедрального собору, скоєного рік тому

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее