1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. В Україні створять центр суспільної легітимності, а для УПЦ загиблі на війні – не проблема, – політолог

В Україні створять центр суспільної легітимності, а для УПЦ загиблі на війні – не проблема, – політолог

Для УПЦ МП не є проблемою окупанти, які вбили 10 тисяч людей, для них є проблемою два екзархи. Після надання Томосу в Україні буде створено потужний центр суспільної легітимності, і Москва вже не зможе використовувати віру та Церкву як прикриття для своїх підступних намірів. Все це озвучив на телеканалі ZIK політолог Олександр Палій.

Відповідаючи на запитання, про що, на його думку, свідчить спротив, який чинить УПЦ Томосу й до чого він може призвести, пан Палій сказав, що відбуваються колосальні зрушення, які призведуть до того, що в Україні буде створено дуже потужний центр суспільної легітимності.

«УПЦ МП не зверталося до російських військ, до російського політичного керівництва, до Путіна для того, щоб вони вивели окупантів з території України, для них є проблемою два ієрархи», – зауважив Палій, поза свідомістю котрого пройшли факти публічних звернень керівництва УПЦ до російської влади з проханням уникнути кровопролиття.

Попередній запис
Співавтором брехні про те, що Патріарх Варфоломій приїздив до Києва «без запрошення», виявився архімандрит Кирило (Говорун)
Наступний запис
Єпископ Елладської Церкви: Патріарх Варфоломій намагається розділити Православ’я

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.