1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. В Угринові громада УПЦ почала будівництво нового храму

В Угринові громада УПЦ почала будівництво нового храму

18 листопада 2019 року Свято-Хрестовоздвиженська громада УПЦ села Угринів Горохівського району Волинської області отримала партію фундаментних блоків, призначених для будівництва нового храму в селі, повідомляє СПЖ з посиланням на інформацію від Благодійного фонду «Фавор».

75 фундаментних блоків перевозили на місце зведення майбутньої церкви кілька днів.

Блоки вдалося закупити за рахунок пожертвувань на програму «40 храмів», для цього проекту перед покупкою не вистачало близько 27 тисяч гривень.

«Для громади і для нас це величезна радість, враховуючи з якою працею просувався збір по Угринову. Спасибі вам величезне!», – кажуть благодійники.

Нагадаємо, громада УПЦ у волинському Угринові втратила свій храм ще в 2014 році внаслідок рейдерської кампанії Київського патріархату. Весь цей час богослужіння ведуться в будинку, де проживає сім’я настоятеля громади УПЦ протоієрея Ростислава Сапожника. Для будівництва нового храму була придбана ділянка в Угринові, через деякий час громада підготувала ділянку для робіт, щоб встигнути залити фундамент до настання морозів. Підтримати будівництво в Угринові можна, перейшовши за посиланням.

Попередній запис
Удар по Україні на Фанарі планували задовго до Критського собору, – Правблог
Наступний запис
Зоря пророкує другу хвилю захоплень храмів та соромиться справжньої назви ПЦУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее