1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. В Одесі намагались підпалити храм УПЦ у дитячому реабілітаційному центрі

В Одесі намагались підпалити храм УПЦ у дитячому реабілітаційному центрі

Уночі з 4 на 5 листопада 2018 в Одесі зловмисники намагались підпалити дзвіницю храму на честь Ікони Богоматері «Призри на Смирення». Храм розташований на території дитячого реабілітаційного центру ім. Януша Корчака і пацієнти даної установи є його постійними парафіянами. Також злочинці намагалися зламати двері. Про це повідомляє сайт Одеської єпархії.

Завдяки охоронцям медичного закладу вогонь вдалося зупинити.

«Спроба підпалу храму, в якому отримують духовну допомогу і підтримку ті, хто з дитинства бореться з тяжкими недугами, є не тільки посяганням на народну святиню, а й виявом крайнього презирства до людей, що потребують особливої турботи і теплоти. Даний злочин став ще одним свідченням того, що сили, повсталі сьогодні проти Церкви і народних святинь, надихаються крайнім безбожництвом і нелюдяністю», – відзначають в Одеській єпархії, закликаючи правоохоронні органи вжити усіх заходів щодо забезпечення безпеки святих місць.

Попередній запис
«Розрив спілкування з боку РПЦ – сатанинські дії», – фанаріоти намагаються переконати прихожан-росіян ігнорувати рішення Руської Церкви
Наступний запис
97% вірян Запорізької єпархії – проти зміни статусу УПЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее