1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. В Луганську пройшов спільний хресний хід вірян трьох єпархій

В Луганську пройшов спільний хресний хід вірян трьох єпархій

14 червня 2019 року в Луганську в рамках святкування на честь Луганської ікони Божої Матері відбувся спільний хресний хід духовенства Луганської, Ровеньківської та Сєверодонецької єпархії Української православної Церкви, повідомляє прес-служба Луганської єпархії.

 

Урочисту ходу очолили митрополит Луганський та Алчевський Митрофан та архієпископ Ровеньківський та Свердловський Пантелеімон.

 

Зі співом молитов архієреї, духовенство, монахи та миряни, здіймаючи образ небесної покровительки Луганського краю, пройшли головною вулицею міста від храму ікони Божої Матері «Умиління» до храму Всіх святих. Після прибуття було звершене вечірнє богослужіння з читанням акафісту Пресвятої Богородиці. Владика Митрофн привітав молільників з урочистостями та висловив вдячність владиці Пантелеімону, а також усім гостям, котрі прибули в обласний центр для участі у молитовній ході.

 

Урочистості на честь Луганської ікони Пресвятої Богородиці проходили у Луганську протягом трьох днів – з 13 по 15 червня. При звершенні святкових богослужінь читали молитви про мир та примноження любові серед народу, а також про єдність Святої Православної Церкви.

Попередній запис
Тернопільські віряни УПЦ просять Зеленського захистити їх від свавілля
Наступний запис
Андрій Юраш працював у регіональному виборчому штабі Януковича, – ЗМІ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее