1. Головна
  2. /
  3. Стоп брехні
  4. /
  5. В відомому джерелі при монастирі УПЦ в Онишківцях повно води (СТОП БРЕХНІ)

В відомому джерелі при монастирі УПЦ в Онишківцях повно води (СТОП БРЕХНІ)

Недоброзичливці навперебій поспішають розповісти про те, що джерело Святої Праведної Анни, що знаходиться в селі Онишківці Рівненської області, давно вичерпалося. Про те, що води там більше немає, вже другий рік поспіль поширюються деякі журналісти і депутати.

Але, незважаючи на всі наклепи, до святині з’їжджаються тисячі християн з усієї України, пише Спілка Православних Журналістів.

Як повідомляє насельниця скиту Святої Праведної Анни Городоцького Свято-Миколаївського жіночого монастиря сестра Рахіль, минулого літа води і справді було менше: «У минулому році ми дійсно відчували нестачу води, і цьому є просте пояснення – посушливе літо … Вода зникла не тільки на джерелі, але і в колодязях села Онишківці. Ми скористалися нагодою і розпочали ремонтні роботи, почистили купіль, поглибили її і укріпили береги».

В цьому році глибина цілющої водойми досягає понад півтора метра. Все літо, як свідчать черниці, потік людей не припинявся навіть у прохолодну погоду. Також черниці помітили, що зачастили до джерела паломники зі східних областей України.

«Раніше ми не помічали, щоб до нас їхали з Дніпропетровська та Луганська, – каже сестра Рахіль. – Навіть не знаємо, що зробило таким популярним джерело – кількість зцілень або антиреклама в засобах масової інформації».

Джерело Святої Праведної Анни знамените своїми чудодійними властивостями. У книзі, яку черниці ведуть більше десяти років, зафіксована тисяча випадків неймовірного одужання, з них переважно відбуваються зцілення від жіночого безпліддя і проблем з нирками.

Сестра Рахіль стверджує, що іноді навіть хворі на рак отримують тут зцілення.

Попередній запис
За ухилення в розкол заборонили в служінні священика УПЦ в Охтирці
Наступний запис
«Наш Іванко гірко плаче», або Як Зоря на УПЦ в ОБСЄ жалівся

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее