1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Віруючі Васловівців Гаранту Конституції: Скільки потрібно часу, щоб ви почули?

Віруючі Васловівців Гаранту Конституції: Скільки потрібно часу, щоб ви почули?

Парафіяни Свято-Успенського храму УПЦ в селі Васловівці Чернівецької області записали чергове звернення до Президента України Володимира Зеленського, в якому закликали главу держави нарешті почути їх і захистити конституційні права віруючих канонічної Церкви. Відео віряни опублікували на сторінці свого храму у Facebook.

«Пане Президенте, Володимир Зеленський, ми до вас зверталися місяць тому. На жаль, ви не звернули на нас увагу, не знайшли час. Ми такі ж українці, як і ви, ми хочемо, щоб і в нашому селі, в Васловівцях, дотримувалися законів України. Подивіться відеозвернення, почуйте нас!!!», – закликали Зеленського віруючі Васловівців.

Люди нагадали Зеленському, що вже 180 днів цілодобово змушені захищати свій храм від незаконного захоплення.

«Чорні рейдери, які своїми розпорядженнями ПРИМУСОВО перевели нас в іншу віру ПЦУ, Павлюк Михайло, Гергелюк Микола досі на своїх посадах, і державна влада, як і була сліпою до цього беззаконня, так і понині такю залишається… Скільки ще потрібно часу, щоб ви нас почули? Скільки ще потрібно молитов і сліз, щоб мир і спокій прийшов на нашу багатостраждальну землю? Подивіться відеозвернення, почуйте нас!!!», – закликали Президента його виборці з села Васловівці.

Попередній запис
«За українську церкву»: Греки з давніх-давен дурили українців…
Наступний запис
У ПЦУ розізлили Елладську Церкву, – публіцист

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее