1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Вознесенська єпархія УПЦ підтримала Митрополита Онуфрія

Вознесенська єпархія УПЦ підтримала Митрополита Онуфрія

10 жовтня 2018 року в Свято-Варваринському храмі міста Первомайск відбулось зібрання священнослужителів Вознесенської єпархії Української Православної Церкви. Про це повідомляє сайт єпархії.

Зібрання очолив єпископ Вознесенський і Первомайський Алексій. У ході зборів обговорювали питання про можливе надання УПЦ автокефалії. У підсумку всі священики підписали наступну заяву:

«Ми, священнослужителі Вознесенської єпархії Української Православної Церкви, в зв’язку із ситуацією навколо надання автокефалії УПЦ, заявляємо, що ми залишаємося вірні нашому правлячому архієрею, Преосвященнішому єпископу Вознесенському і Первомайському Алексію і нашому Предстоятелю, Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію.

Виходячи з історичних фактів і усвідомлюючи, що церковні розколи незмінно ведуть до розколу і загибелі держави ми, як служителі Всесильного Бога, невпинно підносимо молитви Начальнику світу, Господу Вседержителю, про відновлення миру на нашій землі і про подолання церковного розколу в Україні».

 

Попередній запис
У Грузинській Православній Церкві шкодують, що стався конфлікт між Фанаром та РПЦ
Наступний запис
Патріарх Олександрійський показав українському послу свою бібліотеку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее