1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Бородянський не хоче ділити Міністерство, – Правблог

Бородянський не хоче ділити Міністерство, – Правблог

Міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський не вважає, що створення окремого Міністерства спорту буде ефективним. Про це повідомляє Страна.

«Стосовно розділення міністерства. Влада розуміє, що спорт потребує потужного управління, а потужне управління – це потужні інституції. Зараз ми будуємо потужне міністерство, потужне агентство, і ми плануємо створити Фонд підтримки спорту. Нова структура, котра зараз будується, дозволить міністерству створювати політику, держагентству реалізовувати політики та розвивати масовий спорт. Ця конструкція у рази є більш потужною, ніж окреме міністерство», – сказав Бородянський на прес-конференції 7 лютого.

Міністр зазначив, що формат попереднього Міністерства спорту був менш ефективним. У зв’язку з цим, впевнений Бородянський, необхідно продовжувати рухатись у цьому напрямку та посилювати інституції.

«Усі розуміють, що питання спорту тут далеко не на першому плані. Чиновник, котрий симпатизує «ПЦУ», просто боїться втратити посаду. Адже не факт, що після реорганізації міністерства Бородянського призначать главою Мінкульту», – зазначає Правблог.

Попередній запис
Вчений з Грузії: Намічений Фанаром парад автокефалій погано позначиться на Православ’ї
Наступний запис
З лаври їхали озброєні люди для охорони Патріарха Кирила, – Зоря

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее