1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Блаженніший Митрополит Онуфрій зустрівся з Єрусалимським Патріархом Феофілом ІІІ

Блаженніший Митрополит Онуфрій зустрівся з Єрусалимським Патріархом Феофілом ІІІ

17 травня 2019 року, під час паломницького візиту до Святої Землі, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій зустрівся з Предстоятелем Єрусалимської Православної Церкви Блаженнішим Патріархом Феофілом ІІІ. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Предстоятеля Української Православної Церкви супроводжує єпископ Шепетівський і Славутський Євсевій, представники духовенства та чернецтва, миряни з України.

«Православна Церква завжди знаходиться у стані випробувань і зазнає гонінь від світу, — зазначив Єрусалимський Патріарх. — У зв’язку з цим Українська Православна Церква проходить особливий період у своїй історії. В Єрусалимській Православній Церкві завжди моляться біля православних святинь Святої Землі, щоб Господь беріг цю Церкву і Її вірних в Україні».

Блаженніший Митрополит Онуфрій подякував за ці молитви Блаженнішому Патріарху й передав слова вдячності всім священнослужителям і вірним Єрусалимської Церкви.

Блаженніший Патріарх Феофіл ІІІ зазначив, що цього року надзвичайно велика кількість паломників з усього світу, у тому числі з України, прагнуть відвідати єрусалимські святині — такі, як Храм Воскресіння Христового, прикластися до живоносного Гробу Господньому та інших святинь, які нагадують нам про біблійні часи і пов’язані з земним життям Спасителя.

Бесіда Архіпастирів відбулася у теплій і дружній обстановці, наприкінці зустрічі Митрополит Онуфрій та Патріарх Феофіл обмінялися пам’ятними подарунками.

Попередній запис
У селі Розтоки громада УПЦ продовжує боротись за храм
Наступний запис
Проти голови Рівненської ОДА відкрили кримінал за махінації на користь ПЦУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее