1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Блаженніший Митрополит Онуфрій звершив в Києві Літургію разом з болгарським ієрархом

Блаженніший Митрополит Онуфрій звершив в Києві Літургію разом з болгарським ієрархом

11 листопада 2018 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив Божественну літургію у храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили митрополит Старозагорський Кипріан (Болгарська Православна Церква), митрополит Сумський і Охтирський Євлогій, єпископ Білогородський Сильвестр, духовенство обителі та гості з Болгарії у священному сані. За богослужінням була піднесена сугуба молитва про мир в Україні та про єдність Православної Церкви.

Блаженніший Митрополит Онуфрій звершив ієрейську хіротонію над дияконом В’ячеславом Півтораком, кліриком храму на честь святих Бориса і Гліба с. Козин. Дияконську хіротонію над кліриком храму великомученика Димитрія Солунського у Жулянах Олександром Бояром звершив митрополит Старозагорський Кипріан.

Наприкінці богослужіння Предстоятель привітав вірних з недільним днем та побажав досягнути Царства Небесного. Архіпастир подякував митрополиту Кипріану та священикам Болгарської Православної Церкви за візит і спільну молитву. Блаженніший Владика виголосив многоліття усьому болгарському народові і усі віряни підхопили спів Предстоятеля. Після цього Блаженніший Митрополит Онуфрій благословив свою паству.

Попередній запис
Чорногорський митрополит пропонує Варфоломію шлях відступити без ганьби
Наступний запис
У Туреччині почав служити призначений від РПЦ священик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее