1. Головна
  2. /
  3. Курйози
  4. /
  5. «Атака клоунів» від Євстратія Зорі

«Атака клоунів» від Євстратія Зорі

Спікер ПЦУ «архієпископ» Євстратій Зоря поділився своїми враженнями від того, як ЗМІ реагують на інформаційні витоки щодо ПЦУ. Нагадаємо, хоча першоджерелами публікованих даних є ресурси, котрі не мають відношення до УПЦ, в новій релігійній структурі чомусь прийнято звинувачувати у виході цих даних саме канонічну Церкву. Про це повідомляє РІСУ.

“Тиждень тому вони митрополита Симеона “ховали”. Тепер його “роблять предстоятелем”. Боюсь уявити, куди їх заведе альтернативно-обдарована фантазія за тиждень”, – написав Євстратій у Facebook, назвавши свій допис “Альтернативно обдаровані МП-креативники або Атака клоунів”.

Автор «Атаки клоунів» припустив, що у наступних публікаціях “альтернативно-обдарована фантазія” може вигадати нові цікаві історії, наприклад, постриг екс-керівника Вінницької поліції Юрія Педоса у монахи, заміна єпископа Павла Лебідя на іншого клірика Московського Патріархату та висвячення Сергія Трофімова у дияконський сан УПЦ МП.

Також Євстратій запропонував завести пропагандистам нову рубрику із тегом “СПЖ – сміх подовжує життя”. Повідомимо «архієпископу», що завдяки видатним постатям з табору опонентів УПЦ ця рубрика діє в нас постійно.

Попередній запис
У селі Матвіївці Шумського району учасники захоплення храму вертаються з ПЦУ до УПЦ
Наступний запис
«Падіння Константинополя 2.0»: Айя-Софія стала мечеттю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее