1. Головна
  2. /
  3. Новини
  4. /
  5. Активістка УПЦ КП в селі Птича дала Зеленському ще добу вибачитися за Томос

Активістка УПЦ КП в селі Птича дала Зеленському ще добу вибачитися за Томос

Уродженка села Птича Аліна Дубовська, яка з 2014 року активно бореться проти громади УПЦ в рідному селі і представляла УПЦ КП в судових позовах проти вірян Свято-Успенського храму УПЦ, записала відеозвернення до кандидата в Президенти України Володимира Зеленського. Звернення опубліковано на сторінці Дубовської у Фейсбук, повідомляє СПЖ.

У числі безлічі претензій до кандидата в Президенти, Дубовська зажадала вибачитися за те, що Володимир Зеленський назвав Томос термосом. Вибачення повинні бути принесені на колінах.

«Я вимагаю вибачень за те, що насміхалися над почуттями мільйонів віруючих, таких же, як і я, назвавши Томос “термосом”, і насміхалися з автокефалії, – заявила активістка. – Я вимагаю у вас вибачення за те, що ви гастролювали по РФ, по країні-окупанту…а ще я вимагаю вибачень за те, що разом з російськими військами розсовували кордони України».

Дубовська відвела Володимиру Зеленському 24 години і великодушно дозволила йому самому визначити місце для вибачень. Однак для неї принципово, щоб кандидат зробив це на колінах. Нагадаємо, раніше з аналогічною вимогою виступив ще один діяч ПЦУ Олександр Дедюхін.

Попередній запис
Депутат-свободівець, котрий виступав проти Почаївської лаври, загинув у ДТП
Наступний запис
Ті, що голосували за Зеленського, будуть горіти в пеклі, – «священик» ПЦУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее