1. Головна
  2. /
  3. Курйози
  4. /
  5. “Капелан” Майдану пригрозив розправою спікеру УПЦ КП

“Капелан” Майдану пригрозив розправою спікеру УПЦ КП

Неочікуваного розвитку набула нещодавня подія на Майдані Незалежності в Києві, яка трапилась 6-го березня. Як повідомлялось раніше, на так званому віче, “священик” УПЦ КП Павло Добрянський закликав до терору проти прихожан та священиків Української Православної Церкви.

На заклики “капелана” Майдану вже зреагували в самій УПЦ КП. Зокрема офіційний речник “Київського патріархату” Євстратій Зоря, коментучи дану “проповідь” на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook, зазначив: “На виступ 6 березня ц.р. на Майдані Незалежності свящ. П. Добрянський не просив церковного дозволу, роблячи заяви виключно від свого імені. Заклики до силових дій проти представників МП, які містяться у цьому виступі, суперечать позиції Київського Патріархату, офіційно викладеній у низці заяв і звернень”.

Однак ще більш неочікуваною стала реакція винуватця події, яку він також опублікував на своїй офіційній сторінці в Facebook. В ній Добрянський, не добираючи слів, звинуватив єпископа в безхребетності, пригрозивши Зорі розправою.

офіціно!(відповідь церковним царькам, що подібно до царьків світських продають Україну)Владико! коли ви давали заборон…

Опубліковано О.Павлом Добрянським 7 березень 2016 р.

Попередній запис
Як уніатство переписує історію України
Наступний запис
Протоієрей УПЦ КП Сергій Ткачук, або Коли патріотизму буває забагато

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.

Последнее